Christina Kovac

Kategori: THOUGHTS

My happy place.

Något jag gör hela tiden är att övertänka allt, alla känslor och tankar känns 1000 gånger starkare inom mig än vad de gör hos andra känns det som ibland. Och värst av allt är när tankarna och känslorna inte försvinner. Då vänder jag mig till mina promenader, det rensar verkligen hjärnan och själen på allt onödigt. Det gäller att hitta något som får bort stressen och allt de där dåliga som ändå inte ändrar något.

my love, my bestfriend.

Jag måste bara få skryta över hur stolt jag är som har dig i mitt liv. Vi började från start med att bo ihop och dom flesta sa att det aldrig skulle fungera. Att vi aldrig skulle hålla ihop. Men kolla nu, 4 år och fortfarande bor vi ihop och starkare än någonsin. Det startade med att du flyttade hem till mig hos mina föräldrar. Alldeles unga och oskyldiga startade vår resa tillsammans, med mycket osäkerhet, gamla relationer som satt sina spår och människor som försökte förstöra så tog vi oss igenom den perioden. Alla de onda minnena bleks bort när jag tänker på alla otroligt roliga minnen som vi skapat.  Min allra första flygresa var när du bjöd mig till Paris på min 21 års dag. Fattar ni det? Min allra första flygresa och min allra första resa utan mina föräldrar. Första gången jag flyttade hemifrån var när du drog med mig ända upp till Luleå för att bo där med dig medan du fortsatte din utbildning. Inte ska jag heller glömma nämna vår lilla studentlägenhet som vi trängdes i tillsammans. Och herregud vad kul jag har haft där uppe, några av mina närmsta vänner hittade jag där. Jag fick uppleva riktiga vintrar och norrsken. Och framförallt så fick jag växa som människa med dig, utan min familj och vänner som jag lämnade kvar här hemma. Efter nästan två år flyttade vi tillbaka och då började ett helvete för mig. Jag hamnade i en djup depression som i sin tur orsakade en stor rädsla för helt bisarra grejer. Jag hamnade i en ond cirkel men tack vare dig tog jag mig ur och kämpade mig loss från mörkret. Jag tog tag i mitt liv, började jobba och tillsammans fick vi vår första riktiga lägenhet, vår drömlägenhet. Du försöker alltid ge mig allt du kan och allt du har utan att blinka. Du försöker alltid motivera mig till att fortsätta mot mina mål och drömmar. Du sätter mig alltid först fastän du inte alltid borde det och din kärlek får mig att aldrig någonsin vilja släppa taget om dig. Du är hela min värld och utan dig är jag ingenting. Du är min bästavän som jag kan skratta och gråta med. Jag hoppas att vi får ett långt liv ihop så att vi kan fortsätta skapa minnen och dela dom med varandra framför våra barnbarn när vi blir gråa och gamla. Jag ska älska dig förevigt. Mitt Allt.

i'm all yours.

Hej mina finaste! Jag kan ju börja med att berätta för er att jag har saknat bloggen väldigt mycket och givetvis har jag tänkt på er och hur tråkigt det måste ha varit att inte fått nya inlägg att bläddra igenom på 3-4 veckor nu. Men jag har varit i Grekland, umgåtts med min kärlek och planerat inför utbildningen som startar nu på måndag! Så spännande! Har väldigt mycket att berätta för er, så många bilder att visa och så mycket som kommer att hända framöver. Medan jag sitter och skriver detta inlägg med ett halvsminkat face och sex and the city i bakgrunden har jag ändå huvudet fullt med tankar och framtida planer. Så mycket att se fram emot! Och jag behövde dessa få veckor fria från mobil och laptop, har endast spenderat tid med min kärlek, tid med mig själv och att få njuta av stränderna, uteserveringar och naturen. Som tur är kommer hösten och då är det slut på semestrar och vila. Nu är det stickade halsdukar och kängornas tid, med filtar och varma drycker. Så mysigt och om allt går rätt, bor vi kanske i en magisk vinterstad till vintern. Mer säger jag inte, ni får veta när det börjar närma sig. 

Förresten så känner jag att jag hittat tillbaka till mig själv efter detta året, det startade hemskt och efter mycket negativt började det positiva komma fram sakta men säkert och det tog ett tag innan jag kom upp på fötterna igen och hittade tillbaka till mig själv. Men jag gjorde de, och jag känner mig bättre än någonsin och så lycklig över mycket i mitt liv just nu. Endast några få pusselbitar kvar. Jag älskar att jag börjat skriva och måla, något jag alltid älskat men haft svårt att ta tag i. Jag älskar att jag ska få gå en utbildning som JAG kommer att tycka är superkul och som förhoppningvis kommer att ge mig ett jobb jag tycker om om några månader! Jag älskar att jag har få och bra personer i min omgivning som älskar mig och stöttar mig och jag älskar att jag har mitt livs kärlek vid min sida.

Jag hoppas att ni kan förlåta mig för att bloggen stått tom, och jag hoppas att ni vill fortsätta följa min resa. Jag ser att ni är många som är kvar och som hejjar på mig och motiverar mig. TACK för att ni fortfarande tror på mig!

answers.

Kan du ta fler foto på din feather bag?

Ja :) det kommer bilder snart!

Hey! I wanted to ask how do you find so good clothesfrom HM? I just never find anything :/ also if you are buying casual shirts, do you take them one size larger? They fit you so well and stylish! Do you get these shirts from HM? Also are you rather a confident person? You look really beautiful, you really should be :) and how tall are you? Do you work out a lot and eat really healthy or is it just genetics? You look very fit! Thank you;))

I have their app, so when I am bored at night i scroll through all their new clothes. I usually find the most of my HM pieces on the onlineshop (their app) than in a local store.If I want a more "oversized" look i usually buy my t-shirts and shirts in one or two sizes bigger. I find them everywhere, I am always looking for perfect shirts in every store. ;) I am 161 cm tall. I love to powerwalk for 1,5-2 h a day, and I always try to find stairs and hills (that makes your but and thighs work a little more! ;) I try to eat healty for breakfast, and lunch and I eat in large portions. But I always need to eat some salty snacks or chocolate after my lunch. Thank yooou :*

vad har du jobbat med/pluggat till i ditt liv? -hur har du råd att handla så mycket kläder hela tiden när du inte jobbar? Tjänar du pengar på bloggen/insta? - måsten att ha i garderoben?

Jag har haft småjobb, men inget som varat länge eller som jag trivts på. Jag började plugga i lund under 2013 men ångrade mig ganska fort då de inte kändes bra. Men nu ska jag börja en makeup artist utbildning i slutet av augusti! Har ända sedan jag varit liten velat jobba med skönhet, mode och jag har alltid velat jobba som stylist eller liknande! En makeup artist utbildning är första biten på vägen, får hoppas att allt går som planerat och som jag vill! Jag tjänar pengar på bloggen! 

Hmmm, måsten i garderoben? Ett par snygga, riktigt blå jeans + svarta jeans. Upptill tycker jag att man ska satsa på enkla basplagg (i färgerna nude, grått, vitt och svart) och piffa upp det med en kaxig skinnjacka/kappa eller en stilig blazer. Smycken är också viktigt, piffar upp en hel outfit om man gör de rätt. I skoväg ska man alltid ha ett par fräscha sneakers och ett par fina boots/kängor helst i färgen brun, enligt min smak!

Hur har du råd att handla så mycket kläder ? Tror att dom flesta undrar det med tanke på att du alltid har nya kläder & skriver ut att du inte jobbar & bara går hemma. Din blogg är verkligen min stora inspiration och har varit i något år nu ! Alltid när jag har noll idéer på outfits så klickar jag bara in på din blogg eller insta & får alltid inspiration från dina bilder , då du använder mycket basplagg men du piffar till dom så snyggt så är det ganska enkelt att kunna klä sig i något liknande man har hemma. Många bloggare lägger jättemycket tid och pengar på att gå ut och ta outfit bilder med överdrivna kameror, fin bakgrund mm. Men det känns som att man kollar på bilden mer då än själva outfiten & det är det jag älskar med din blogg. Det är enkelt, simpelt men såååå inspirerande & snyggt samtidigt. Mestadels spegelbilder på dig MEN du lägger all fokus på dina outfits vilket jag inte ser att många andra bloggare anstränger sig lika mycket för. Men du har det i dig , verkligen ! Du har ju även turen att se snygg ut i allt med. ;-) creds till dig , du är grym !

Jag har fått turen att få ha bloggen som ett litet jobb vid sidan om, som då ger mig en månadslön. Självklart vill jag ha ett jobb där jag då inte bara sitter hemma och tråkar, då det blir alldeles för ensamt. Jag vill jobba bland människor och med människor, och kunna ta mig ut. Ju mer tid jag tillbringar ute bland folk desto mer inspirerad blir jag både gällande blogg och min stil! IBLAND får jag gåvor från klädbutiker, men då är det plagg som jag själv fått välja som jag vanligtvis hade köpt med mig hem ändå. Det är många samarbeten som jag tackar nej till då jag inte hade fått för mig att vilja lura på något skit på mina läsare. Blir verkligen jätte glad av din fina text och blir så sjukt motiverad när ni skriver sånt här till mig, då vet jag att jag gör någonting rätt iallafall! Tack så himla mycket! 

Vad pluggar din kille till och vart jobbar han? 😀Sidospår men - Tack för bästa inspon, även om du själv känt att livet varit värdelöst och hemskt stundtals och varit i en djup svacka så lyckas du ändå inspirera tusentals tjejer därute. Dagligen. DET är vackert och stort och det är en gåva jag inte tvivlar en sekund på att du en vacker dag kommer göra något stort av. Du verkar vara himla klok och ha både hjärtat och hjärnan på rätt plats. Fattar du vilken enorm kapacitet du helt ärligt faktiskt besitter? Fucking BOSS LADY är vad du är. Sluta aldrig va du och sluta ALDRIG kämpa för dig och dina drömmar!!!!!! Helt random I know haha, men kände bara för lite pepp och ta mig tiden att kommentera något då jag aldrig gjort det tidigare. Stor kram på dig! ❤️

Han pluggar till civilekonom, och jobbar på en ekonomiavdelning på ett ganska känt företag! :) Men åh, tack finaste du. Vilken boost jag fick av din fina text, sånt här som gör mig så sjukt glad och motiverad. Det uppskattas, tack återigen!

Har du körkort? Vart vill du bo?

Jag var mer än halvvägs med mitt körkort under 2013, MEN, det hände en massa så jag la de åt sidan. Jag kan nog fortfarande köra bil, och så fort det finns tid och pengar över så ska jag börja plugga teori och finslipa på min körning. Förhoppningsvis blir det inom en snar framtid! :) Just nu vill vi bo i Malmö/Köpenhamn. Men om några år funderar vi på att flytta längre bort, var det blir får vi se. Kanske ett annat land i några år!

Vart får du din inspiration för mode ifrån? Vilkabloggar följer du? Har du några planer att resa utomlands i år?

Jag får faktiskt mest inspiration av att gå ute på stan och se hur andra människor klär sig, plockar olika stilar och sätter ihop det till min egen. Jag älskar speciellt att gå runt i större städer och samla in inspiration. Finns så många som klär sig fint i många olika stilar som jag älskar! Jag har faktiskt blivit sjukt dålig med att följa bloggar, följer mer tumblrs och instagramkonton! Jag och min sambo ska resa till Grekland i 2 veckor under Juli månad! Så det är ganska snart och ni kan ju gissa om jag längtar! Till hösten, efter min utbildning så ska vi nog ta en weekend någonstans, vart vet vi inte ännu!

Vad lyssnar du på för slags musik? Vilket/vilka fotbollslaghåller du på?

Jag lyssnar på ganska blandad musik, gillar det mesta (rnb, soul, jazz), det jag inte gillar är rock och techno bland annat. Jag kollar typ inte fotboll, så jag håller inte alls koll på lag eller fotbollspelare. Hejar på Kroatien och Sverige när det är länder som spelar, haha!

Hur gick du upp i vikt efter du gått ner dom kilona du gjorde när du inte mådde så bra?

Jag såg till att äta frukost varje morgon så att jag fick upp aptiten. Och jag ökad frukosten så fort jag kände att jag kunde äta lite mer. Nu är frukosten den viktigaste måltiden för mig, äter 2-3 kokta eller stekta ägg, två mackor, ett glas naturell yoghurt och efter en ca 30-40 min äter jag en skål med havregryn med mjöl som jag sätter in i micron och blandar ner frysta blåbär och mango. Och så en banan. Det håller mig mätt ända fram till lunch eller middag. Det handlar om disciplin och att inte slarva med måltiderna. Om man inte orkar äta en skål med havregryn efter frukosten så kan man äta den innan läggdags!

Hej! Jag vet att du lever ditt liv med O nu, men vad är det för typ av förhållande du hade som var så dåligt för dig? Kan du inte berätta lite snälla..

Vet inte riktigt vad du vill att jag ska berätta, jag var alldeles för ung och förstod inte mitt värde. Hamnade helt enkelt fel, och med tanke på att jag var så ung och inte visste bättre blev det enklare att styra mig efter hur någon annan ville ha det. Jag var en bitter och ledsen tjej, där både min familj och mina vänner såg hur jag förändrades. Lyckligtvis växer vi alla upp, förr eller senare. Som tur var började jag på en ny skola i gymnasiet med ett gäng tjejer där några idag är mina bästa vänner, när jag såg hur dem hade det och vad de ville och gjorde av sina liv så insåg jag ganska så fort vad jag ville och att man inte kunde trampa på mig så enkelt. Jag gick ur förhållandet och lärde känna mig själv, fokuserade på mig och mina vänner och njöt av livet under en ganska så lång period. Några år senare träffade jag mitt livs kärlek, och jag trodde aldrig att jag skulle kunna vara såhär lycklig och älska någon så mycket som jag gör idag. Allt händer av en anledning, och alla har rätt att vara lyckliga.

Hej Christina! Jag har en fråga jag undrat över längemen jag glömmer alltid att ställa den! Du har så fruktansvärt snygg bränna från din brun utan sol! Men hur gör du när du vill ha hårfria ben? Jag har det dilemmat att min färg "rakas" bort när jag rakar benen... Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du får dina ben både hårfria och sådär läckert bruna? Och hur du underhåller brännan för att slippa fläckar, jag tänker på typ döda hudceller osv om man inte scrub:ar. Jag är värsta blekfisen och skulle behöva en bra BUS, men hittar ingen bra som inte är sådär överdrivet mörk för mig, har du något tips? Tack på förhand, PS, Keep up the good work! Älskar din blogg. /En trogen följare sen 3 år tillbaka

Tack :D , jag oljar alltid in mina ben och rakar dem efter, men se till att skölja rakhyveln noggrant så att oljan inte fastnar. Brännan håller faktiskt alltid på mig och har aldrig känt att benen är vitare för att jag rakar dem! Som sagt så oljar jag in min kropp varje dag efter duschen, eller innan läggdags i mandelolja och olivolja som finns att köpa på apoteket. Det håller min hud väldigt återfuktad så jag slipper torr hud. Men jag brukar skrubba mig IBLAND i duschen i varmt vatten, innan jag smörjer in BUS. Tycker att du ska kolla saint tropez eller minetaan, dem har olika nyanser för olika hudtyper! :D KRAM!!!

Vilka tumblrs följer du?

Jag följer en hel del, men mina favoriter är bland annat: HYDROXED, CREATIVE-STORM, DUSKEI, EUNHOIA, FADEAUX, FOXISTH, WAVEGODDESS

 

Vad står det på din tatuering som du har på revbenet?

Det står "live with no regrets" det är min första tatuering och den står för rätt mycket. Bland annat att jag ska släppa det som varit och inte ångra det som varit dåligt eller dem personer som behandlat mig dåligt. Det som har hänt har hänt av en anledning, och det har bara gjort mig visare och starkare. 

Du solar väl solarium precis som alla andra?

Jag har inte solat solarium på över ett år nu, och kommer aldrig någonsin att lägga mig i ett igen. Har lärt mig att trivas med att vara vit under vinter halvåret och vill jag bli lite finare och fräschare inför en middag eller fest, då smörjer jag in mig i BUS eller spraytan!

 

 

 

imperfect.

"Be confident. Too many days are wasted comparing ourselves to others, wishing to be something we aren't. Everyone has their own strengths and weaknesses. It is only when you accept everything you are, and aren't, that you will truly succeed."

The moon sees your soul.

Hur fin är inte den här bilden? Tog den igår kväll när O upptäckte den när han stod ute på altanen. Har alltid älskat natten. Älskat att kolla upp mot himlen och titta på stjärnorna och månen. Som liten satt jag alltid ute på mormor och morfars balkong, sent in på natten och pratade om rymden med min morfar. Så fascinerande och så mycket vi inte vet.

låt inte onda tankar ta över.

Har tänkt på alla som kommenterade stöttande texter och mailade mig under den perioden då jag var ganska deprimerad och full av ångestkänslor. Ni var en hel del som kände likadant och en hel del som hade varit i samma situation. Jag vill bara skriva till alla som just nu känner sig nere av vilken anledning som helst: Ni kommer att klara er igenom det och ju tidigare du kommer ur denna mardröm desto bättre. Jag trodde att isolera mig från mina vänner skulle göra saker och ting bättre - det blev bara värre då jag stängde in mig själv med mina knasiga tankar. Men jag valde att ta tag i mig själv så fort jag hamnat på djupet, jag började med att gå ut och gå en låååång runda varje gång jag la i sängen och kände hur hjärtat började dunka på fortare och de negativa tankarna tog över. Jag gick på platser som jag tyckte var vackra, jag såg till att ta in allt och verkligen kolla på alla möjliga fåglar som var i träden eller på buskarna i skogen som jag gick. Jag valde att titta på alla människor och verkligen ta in omgivningen medan jag bara promenerade i rask takt. Min hjärna lärde sig att släppa alla tankar och jag lärde mig att stänga av och ta in allt runt om kring mig, låta mina tankar spinna runt i huvudet om fåglarna, himmeln, skogen, havet, vinden - ja allt jag kunde se på vägen där jag gick. De första gångerna är svåra att släppa allt direkt, men de kommer att släppa efter några rundor. När man börjar uppskatta att gå runt och titta på allting utomhus så blir det mycket enklare att stänga av tankarna. Jag brukar ofta (när vi har gammalt bröd hemma som ska slängas) promenera bort till en damm med ankor, och stå och mata ankorna och skratta åt hur söta och knäppa dem egentligen är. Jag tar in precis allt som kommer i min väg och låter hjärnan leka med olika tankar om allt det fina och allt levande som inte är av mänsklig form, som vi tyvärr oftast tar för givet. 

Jag valde att umgås med människor och familj som får mig att tänka på framtiden, på ett positivt sätt. Med människor jag kan prata med allt om, och så fort jag fick en negativ take så ventilerade jag ut den till någon som står mig nära. Fick ett svar som var rena motsatsen till mina negativa tankar, på så sätt kunde jag släppa vartenda negativa tanke. Inte direkt, men en efter en försvann dem. 

Idag är jag förvånad över att jag kunde hamna i en sådan svacka och ryser bara av tanken på hur dåligt jag mådde över ingenting. Och hur illa det drabbade både mitt psyke och min kropp, både insida och utsida. Man får verkligen inte glömma att allting löser sig på ett eller annat sätt. Och när man nått botten så kan man bara klättra uppåt, ibland stannar man en stund men man fortsätter alltid framåt. Det kvittar egentligen hur negativ en situation är som drabbar en, det värsta man kan göra är ju att fortsätta dra ner sig själv och låta det negativa växa sig större över allt det positiva. För tro det eller ej, även när man sitter där i skiten och känner att allting verkligen är dåligt så finns det så mycket bra och positivt. Man måste bara öppna ögonen och lära sig att hantera sitt mörker, lära sig att stänga av vissa tankar. Man måste låta hjärnan få vila och bara få njuta av det positiva, som inte kräver energi och orsakar stress. Man kan alltid på något sätt försöka börja om, och försöka få situationen man lever i att bli mer positiv. Det är dem små förändringarna som man gör i vardagen som påverkar en som mest. Se inte tillbaka på ditt liv om några år och ångra att du inte var gladare eller levde för dagen och gjorde lite som du själv ville. Finns det något du vill göra men inte kan, kolla på liknande alternativ som du kan göra. Det kommer att ta dig längre fram i dina mål och drömmar, det kommer att få dig på positiva tankar och det kommer att få dig att fortsätta kämpa för att hitta lösningar så att du ska kunna få leva det livet som du kan vara stolt över. Det finns alltid någon som har det värre än dig själv, uppskatta det du har och gör det bästa av det. 

right now.

Har varit hos opikerna idag, tittat till linserna som jag nu haft i ca 2 veckor. Nu kan jag äntligen se människorna ute på stan (såg sjukt dåligt när jag gick ut utan mina glasögon) haha, så om ni har känt er ignorerade så har det inte varit min mening! Iallafall, gick en runda genom stan och handlade med mig två nya deodoranter från Dr. Organic. Har blivit ett hälsofreak, dock så gottade jag mig med en saftig chokladcroissant när jag väl kom hem och hade ätit frukost och mina frukter. Har iprincip endast legat i sängen idag och tittat på Housewives of BH och Vanderpump Rules. Nu sitter jag vid skrivbordet och sminkar mig, ska möta upp O i stan och sedan blir det middag med hans familj! Ska bli kul att få se alla då vi inte träffat dem på ett tag!

En sak som man känner av är att våren verkligen är här snart, dagarna är längre och solen tittar fram allt oftare, trots att det regnat lite från och till vissa dagar så är jag hur glad som helst då jag vet att värmen snart är här. Det enda som fattas är ju såklart ett jobb, sedan kommer livet att kännas på topp igen. Kollar även på utbildningar och funderar på att kanske skicka in ansökan inför hösten. Hmmm, så komplicerat. Det är nu man börjar bli vuxen när man tänker tillbaka och önskar man gjort vissa saker lite annorlunda. Men men, jag har mycket kvar av livet och en hel del att lära mig.

 

thank you.

Jag har de senaste dagarna suttit och läst igenom alla era fina och stöttande kommentarer, och jag är både rörd och chockad över hur många ni är som bryr er och visar ert stöd genom att försöka hjälpa och lyfta mig. TACK till er alla, ni är utan tvekan de allra finaste läsarna som man kan ha. Jag är så otroligt tacksam över att jag har min blogg och mina läsare som motiverar och pushar mig till att fortsätta med bloggen, ni är världsbäst! 

måndag.

 Hej tjejer var ute på min dagliga morgon PW. När jag väl kom hem blev de pastasallad till lunch och de senaste avsnittet av The Kardashians. På senaste tid har jag känt mig otroligt nere och jätte stressad med ångest över livet kan man säga. Och det har tagit väldigt hårt på mig den senaste tiden men jag är påväg tillbaka upp igen. Positivt tänkande och försöka hålla igång hjärnan och kroppen under dagarna istället för att sitta och vissna och låta sig tryckas ner av ens egna negativa tankar är inget man ska göra. Har dessutom börjat lära mig yoga, så just nu lär jag mig yoga för nybörjare och redan efter första rundan känner jag mig så mycket lugnare med en positiv inställning till livet.

Det är inte lätt att hamna i en svacka, någon gång i livet hamnar nog de flesta i en negativ period. Vissa har det enklare att ta sig ur de negativa medan andra har de en aning svårare. Jag är nog mitt emellan, jag VET om att det endast är mitt psyke som spökar och jag VET om att om jag håller igång under dagarna så lär jag komma ur denna negativa period. Det var så illa för ca en vecka sedan att jag la sängliggandes vissa dagar och inbillade mig att jag hade flera symptom för olika sjukdomar. När man hamnar i något negativt, som till exempel att jag just nu i livet känner mig stressad då jag vill ha ett jobb - men får inget, så är de lätt att fokusera denna negativa känslan på andra meningslösa negativa tankar så som livet och sjukdomar. Det var verkligen så illa att jag hade ångestattacker flera gånger om dagen. Men tack vare förstående och stöttande pojkvän, familj och vänner så har jag börjat sakta men säkert se allt ljusare och mer positivt. Jag har tagit tag i mig själv, då JAG själv är viktigast. Jag ska lyfta mig själv, och se över mina alternativ här i livet. Jag kanske börjar en utbildning eller börjar plugga till hösten. Jag vet om att allt är möjligt, och jag vet om att man lever bara en gång. Jag ska inte låta alla negativa tankar och allt mörker få dra ner mig på botten. Jag ska njuta av att jag lever, att jag är älskad och att jag har det väldigt bra även om jag inte lyckas nå alla mina mål. Jobb kommer att komma och jag ska aldrig någonsin igen låta nedslag och negativitet påverka min vardag och mitt välmående. 

för att vi alla bär på ett förflutet.

Hej Christina här kommer en fråga då jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Är de normalt att berätta för sin pojkvän hur många man varit med? Vill inte berätta men är rädd att han ska bli sur om jag inte gör det och rädd att han ska bli sur OM jag svarar honom då han kanske inte uppskattar mitt svar. Vad ska jag göra?

Det här med att tjejer ska bli utfrågade av sin nuvarande partner om hur många hon varit med. Och sedan dömd och kallad för saker för att man inte hade ett lås på sin vagina innan man träffade "mr. right". Om han nu är Mr.Right? Tycker inte att någon tjej eller kvinna ska behöva svara på frågor som gör henne obekväm, och inte minst sedan behöva förklara sig varför man inte vill berätta eller varför man levt som man gjort. USCH på killar/män som beter sig så. De står ingenstans i någon bok om hur framtiden kommer att se ut, det finns ingen spåkärring som berättar för tjejen innan hon börjar träffa killar ATT DEN HÄR KILLEN kommer att dyka upp i ditt liv den tiden och de året, "så passa dig för alla andra killar". För de flesta tjejer vill ju bara bli älskade, eller hur? De flesta tjejer är kära i kärleken och kärar oftast ner sig i tanken av hur en kille ska vara, inte kan dem hjälpa att det är fel kille, som sedan hugger dem i ryggen. Nä. Man är inte hora bara för att man träffat killar tidigare, man är ingen hora för att man under en viss tid i livet var förvirrad, inte vetat hur man ska bli behandlad eller vem man ska lita på. Och tro mig, älskar han dig så skiter han i allt annat. Älskar han dig så finns det ingenting gammalt som kan ändra på det. Är han Mr.Right så kan du vara säker på att han kommer att höja dig till skyarna och vara stolt över att du har valt honom. För låt oss vara ärliga, om en kille sänker dig och blir sur på dig över något som var före honom och något som tillhör de livet du levde förr är han ingenting att ha. Tycker att det är grymt avtändande med killar som nosar som ett gäng gamla kärringar efter ens privatliv och det strålar endast osäkerhet ur honom. Du ska ALDRIG någonsin skämmas över dig själv eller din historia, din historia är det som format dig, de som gjort dig till den du är och påverkat mycket hur du tänker idag. Har han haft attraktion till dig och ditt sätt att tänka på bör han vara tyst och glad över att du är just den du är. För det är med alla små pusselbitar vi blir tilldelade i livet som gör oss klokare och visare, som gör oss till dem vi är. Och kan han inte hantera det, så kommer han aldrig någonsin vara nöjd med en tjej, varken dig eller någon annan. För låt oss vara ärliga, majoriteten av tjejerna har ett förflutet och har litat på fel killar eller gjort misstag som deras egna samvete läxat upp dem med och plågat dem med, inte ska någon kille komma och ge dig dåligt samvete över något han aldrig haft att göra med från första början. Så om en kille får dig att skämmas över ditt förflutna, få honom att skämmas över sitt egna med. Smutskasta honom över exakt de han smutskastar dig över. Och säg hejdå till honom, för ingen kille har någonsin rätt till att kränka dig, och ingen kille ska aldrig känna att han är mer värd än dig själv. 

it not all peaches and cream.

5 saker ni inte visste om mig:

# Jag avskyr att smsa, och måste vara bland världens segaste på att svara på sms.

# Jag har ett tandsmycke som jag haft sedan jag var 11 år, väntar på att den ska ramla av då jag inte orkar gå till tandläkaren och betala 800 kr för att han ska pilla av den.. så snål.

# Jag är paranoid och kan springa genom vardagsrummet mitt på natten för att det är kolsvart och jag tror såklart att de står en demon i något hörn. 

# Så fort jag är nervös, ledsen, stressad eller liknande så tappar jag aptiten och kan knappt få i mig ens några tuggor av någonting - därav min senaste viktnedgång.

# Jag har tvångstankar, kan gå och kolla om dörren är låst 3 - 4 gånger, finns gånger jag gått runt hörnet och måste vända om för att gå och rycka i dörren. Fast de senaste året har jag försökt kontrollera det då O har tappat det på mig ett X antal gånger när vi ska iväg och jag står och rycker i dörrhandtaget som en idiot. HAHA...

Prier Pour Paris.

HEJ PÅ ER! Har hunnit duscha, städa undan i rummet och pratat med min saknade Nara lite i telefon. Nu ska jag sätta igång med sminket snart, samt ta lite bilder till bloggen. Men först ska jag trycka i mig en skål med yoghurt! Igår kväll kollade vi Walking Dead och möttes därefter av alla nyheter om vad som pågick i Paris. Det är en hemskt och självisk värld vi lever i, och jag kan inte fatta att sådana trångsynta människor ens existerar. Att offra oskyldiga människors liv, FÖR INGENTING... Och det är inte bara i Paris, utan världen över. Usch, jag blir ledsen bara jag tänker på det, och man börjar ju undra vart vi är påväg. Hur kommer det att se ut om 10-20 år?

Alla mina tankar går till de som miste livet för absolut ingenting, som minste livet för någon annans själviska och så onda gärning. Ingen människa med kärlek och empati kommer någonsin att förstå varför egentligen. Jag skickar mina tankar och böner till alla de som förlorat sina nära och kära. 

Don't let the demons win.

// skrev den här texten igår kväll, laddade upp den på bloggen men ångrade mig och tog bort den. Nu tänker jag dela detta inlägget med er ändå, för jag skiter i att jag inte är felfri eller perfekt. //

Jag har under så många månader nu vaknat en gång i månaden med en ilska som smärtar i bröstkorgen och med en ångest som inte går att beskriva.
En gång i månaden, veckan innan mens, så kommer den här känslan. Och det kan jag tacka mina p-piller för. Jag orkar inte mer, jag orkar inte längre sitta tyst och spela dum. Jag vill inte hata mig själv, jag vill inte tycka att alla runt om mig är en plåga, en hel vecka, varenda månad. För jag hatar ju inte mig själv egentligen, och jag älskar ju Mitt liv. Förutom dom där dagarna från helvetet. För så fort första dagen av mensen är kommen så har all ångest och all negativitet runnit ut i sanden och blir som bortglömd. Bortglömd i hela 3 veckor tills smärtan smyger sig fram igen. Jag har kommit till de mörkaste platserna i mina tankar och jag har aldrig någonsin känt en sådan smärta i min kropp. Som att jag inte älskar mig själv längre, som att jag inte älskar livet och alla som jag håller kära försöker jag hålla mig borta från. Jag kan vara elak samtidigt som jag blir så otroligt sårbar och jag skriker efter någon som kan rädda mig från det här. Men jag skriker ut fel ord, jag blir arg och den där klumpen av oro och ångest sätter sig över bröstkorgen. De klamrar sig fast och tynger ner mig. Jag blir nervig, stressad och fylld med sorg. Och hur mycket jag försöker förtränga det så försvinner de aldrig. Känslan finns alltid där. Det är inte så det ska vara, det är inte menat att man ska förstöra kroppens balans med ännu mer hormoner (om man inte har brist då givetvis). Jag har just nu ett överflöd av hormoner, kan jag garantera. Andra tål det bättre, vissa mindre och vissa inte alls. Jag tror att jag tillhör de sistnämnda. Jag tycker att detta är viktigt att prata om då jag tror att det finns många flera unga tjejer som en gång i månaden lider av grov PMS orsakat av P-piller och jag tror att det är svårt att förstå i ung ålder varför man känner som man gör och att det är viktigt att förstå att man absolut INTE är ensam om att ha ångest. Det är viktigt att lyfta fram att alla inte klarar av p-piller, det är viktigt att förstå att man heller inte ska tvinga sig själv att gå på dem i hopp om att man tror att det är en liten "svacka" eller period i livet. Nej, det ligger så mycket mer bakom. Och jag vill att ni ska prata med någon ni litar på om ni mår dåligt, har återkommande ångest eller är bara ledsna på livet utan att egentligen veta varför. När man inser problemen blir det oftast mycket enklare att lösa. Jag är så tacksam över min älskade sambo som lyssnar, förstår och försöker hjälpa mig, tacksam över att min mamma och mina vänner lyssnar och ser min smärta. Jag är så tacksam för all vägledning och allt stöd jag får.

Utan någon som står bakom en blir det svårt att möta sina demoner på egen hand. Det blir svårt att hitta rätt och det blir svårt att förlåta sig själv. Med att förlåta sig själv menar jag all den smärta som man tror att man orsakat själv med alla utbrott men sanningen är att PMS inte definierar någon som person. Det är något som INTE behöver vara en del av livet. Var rädda om er själva, ta hand om er både psykiskt och fysiskt. Det är svårt att inse många gånger att man är deprimerad/har ångest i samband med PMS. PMS är ingen kul grej, PMS innebär inte alltid bara lite "damp" veckan innan mensen. Det innebär så mycket mer, och jag hade kunnat fortsätta hela natten. Men det tänker jag inte göra. Jag skriver det här inlägget för jag någonstans känner att det är dags för mig att prata om mina problem, och försöka hjälpa andra påvägen.

Jag ska se över andra alternativ som inte är proppat med hormoner som förstör min kropp och min sinnesro. Som rubbar min balans totalt och inte bara påverkar mig psykiskt utan även fysiskt då jag har svårt att äta regelbundet och i bra mängder när jag har något som tynger mig. Jag vet att äta hälsosamt och att motionera mycket är bra för själen med och inte bara för kroppen. Att röra på sig/träna under PMS är något som kan hjälpa en enormt mycket, och lindra mycket av de jobbiga som uppenbarar sig under PMS-veckan.

Women should empower each other.

Sitter och funderar på ett litet scenario från gårdagen, då jag och O promenerade mot posten möter vi två yngre tjejer på vägen. De står intill en vägg och röker. Och även om jag har dålig syn, så kände jag från långt avstånd hur dem började stirra. Ju närmre vi kom desto mer spände de blicken i mig, och alla som känner mig vet att jag absolut inte viker mig så jag tittade lugnt tillbaka. Det absolut mest sorgliga var när en av tjejerna säger högt (när vi redan gått förbi dem) "ÖH VAD FAN GLOR HON PÅ".
Alltså? Vänta här lite nu? Har vi alla gått och blivit vilda djur med djungelns lagar? Hon utan tvekan försökte provocera, så vad väntade hon sig är min fråga. Skulle jag ha vänt mig om, sprungit upp mot henne och smällt till henne? Var de det hon ville? Utmana mig som djur gör? Vad fan händer? VARFÖR är det så accepterat och så enkelt nu förtiden för tjejer/kvinnor att utmana andra? Att ens vilja slåss? Ni är tjejer? Ni är kvinnor? Bete er som man ska och sluta ta efter vildar. Vad hände med att lyfta varandra som våra mammor höjt oss genom livet, vill ni att era döttrar ska träffa på framtida småtjejer som varit precis som er? Vill ni verkligen de? Vill ni att också att äldre kvinnor på stan ska spänna blicken i er mamma, lillasyster eller dotter och få dem att känna sig hotade? Utmanade till att slåss. Börja föregå med ett gott exempel och sluta se ner på varandra över osäkerheter och brister. Det är så otroligt pinsamt och jag skäms över alla de tjejer som tror de kan mobbas och försöka provocera fram bråk från tjejer de stör sig på eller hört något illa om, eller bara känner sig avundsjuka på? Ni bevisar faktiskt att ni lever ett miserabelt liv och att ni saknar självkänsla och kärlek för er själva.

keep going.

Hej babes! Vaknade vid 09 idag, la dock kvar i sängen och kollade kläder i en timme innan jag tvingade mig själv in i duschen! Kollar på The Real Housewives of Beverly Hills medan jag sminkar mig och testar mig fram med lite nya sminkmetoder! Måste bara ge mig en klapp på axeln och säga att jag börja bli bra på det här med smink! HEHE! ;) Nej nu måste jag bara svara på en kommentar jag fick, om hur jag hela tiden klagar på Luleå !? ASSÅ nu får ni ju ge er, jag älskar att umgås med mina vänner här och vi har sjukt kul ihop. Det är mysigt med de kalla och vita vintrarna och så otroligt vacker natur. Tro mig både jag och O tar tillvara på den tiden som vi är här, och vi har haft många roliga dagar och kvällar ihop både ensamma och med våra vänner här! Bara för att jag klagar på att bloggandet inte går bra här betyder det inte att jag hatar Luleå. Det enda som jag tycker är jobbigt med att vara här är att vi bor i en pytteliten etta, med gråa väggar och ingen bra belysning - vilket gör att mina bilder suger och jag tappar motivationen. Sen är det en annan grej också, jag tappar lite inspiration till hur jag ska klä mig ibland här uppe, det finns verkligen noll affärer förutom "basic" affärerna som Gina, H&M och BikBok.. och förlåt mig (inte alla nu) men dem flesta här går klädda iprincip likadant. Vilket är förståeligt då, som jag nämnde ovan, det finns väldigt få butiker här. Vilket gör att det bli ganska enformigt. Jag känner verkligen att jag hör hemma i en större stad, med mer liv i. Där jag kan gå på stan och se olika typer av människor med olika stilar och udda kläder - vilket gör att jag växer och inspireras så mycket mer. Som tur är åker vi till Helsingborg om några veckor och stannar i ca 2,5 månad! Ser jätte mycket framemot att få träffa familjen och vännerna, att få komma hem helt enkelt. Där vardagen rullar på lite enklare!

Just nu är det också jobbigare och mycket mer påfrestande för mig och O att bo så trångt i en liten etta, utan ugn dessutom..haha. Iallafall så tror jag att det är mer vår tillvaro (lägenheten, inget jobb bl.a) som gör att jag liksom stannar upp med mitt liv och inte riktigt vet hur jag ska sköta saker och ting eller vart jag ska börja. O fokuserar på skolan just nu, så det är prio ett för oss och det är därför vi befinner oss i Luleå. Den kommande sommaren är han klar med sin utbildning och då väntas de nya äventyr. Förhoppningsvis är det min tur att utbilda mig eller hitta något jobb till hösten 2016! ÄNTLIGEN, för det känns som att mitt liv bara stannat upp de senaste året, vilket är förståeligt det med. Jag bor i Luleå enbart för min och O's skull, jag valde att sätta mina mål och planer åt sidan. Så att han kan plugga och bli klar samtidigt som vi försöker leva ett så vanligt liv tillsammans i en liten studentlägenhet där våra kläder och prylar inte ens får plats. Det har även varit mycket svårare för mig att få jobb här, vilket också har fått mig att tröttna GROVT på min tillvaro. Men det är precis vad livet handlar om, med- och motgångar! Jag verkligen vet om att jag kommer att vara på en så mycket bättre plats i mitt liv snart, och jag vet om att jag kommer att lyckas med mina mål. Det gäller bara att ha tålamod. 

But I can't escape your frozen eyes.

Mitt hår har äntligen börjat växa allt längre, så jag känner att det är dags för rond 2 hos frisören! Som sagt så vill jag ju bleka upp det, dock har jag problem med att bestämma mig om jag vill ha en guldig eller en kall/grå hårfärg - HJÄLP ?

 

LOVINGTAN.

Som jag tidigare nämnt så har jag bojkottat solarium! VILL INTE SE GAMMAL UT. Eftersom jag har fått en sådan sjuk nojja med att börja ta hand om ansikte och kropp så har jag beslutat mig för att testa på lite olika selftanners. Testade LovingTan's selftanner mousse. Den doftar supergott, är enkel att applicera. Jag har ultra dark som jag testade för första gången idag, då jag kände mig superblek och lysterlös. Har tappat all min naturliga färg och fick tillbaka den lika fort med den här moussen! 

Ni hittar den jag har HÄR

Autumn is coming.

Knitted Top - HERE / Knitted Sweater - HERE / Pants - GINA TRICOT

Hur fina är inte mina nya mockabyxor från Gina Tricot? :D I höst är det mocka som gäller även färgerna rött, kantarellgul och orange kommer att vara supertrendigt! Skriver mer om hösten och vinterns trender i ett kommande inlägg! ;)

moving.

Känner att allt är kaos just nu då vi inte riktigt kan göra något i vår nuvaranda lägenhet eftersom att vi ska börja flytta våra grejer imorgon förhoppningvis (ÄNTLIGEN). Känns som att man bara gått runt och väntat.. Samtidigt har vi iprincip gjort en massa varje dag, då vädret har varit soligt och hyfsat varmt. Man känner att hösten är här alldeles snart och jag ser så mycket fram emot det! Mysiga höstkvällar med en massa stickat. Yayy! Iallafall, vi åt på matmarknaden, TRE dagar i rad.. Har typ bara ätit en massa goda bakelser och god/onyttig mat ända sedan vi kom till Luleå. INTE bra! Så fort vi flyttat över allt och allt är klart och städat så börjar vi med att äta nyttigt och träna! Vi tänkte skriva upp oss på ett gym så fort som möjligt! Dock så är jag besluten om att inte ge upp på bloggen så fort allt annat i livet känns upp och ner. Jag behöver också verkligen ett jobb, men det blir svårt, då dem vill anställa någon som inte reser mycket fram och tillbaka som vi gör just nu. Så det känns som att jag går runt och väntar på att allt ska bli klart så att jag kan sätta igång med mitt liv. Finns så mycket som vi ska göra de kommande året, och så mycket som vi vill och har som mål att göra! Jag ser iallafall att mina fina läsare på bloggen är kvar. Det är verkligen något som pushar mig till att fortsätta, KÄRLEK till mina supersnälla läsare som ger mig lika mycket inspiration som motivation! :)

switch up.

Top - @DAGENSMUSTHAVE on insta // Pants - HERE / Shoes - H&M

Hello LADIES! Sitter just nu i soffan med O och Lina. Det regnar ute, vilket inte alls är så speciellt kul... BLÖ! Vet int riktigt vad jag ska skriva om, mitt liv är inte så speciellt händelserikt eller roligt överhuvudtaget just nu. Om jag ska vara ärlig. Jag ska se till att vi hittar på en massa kul i Luleå så att jag har lite kul att blogga om med, vill åka på äventyr och ta massa bilder och göra en massa fun stuff!! Vem vill inte de egentligen? 

Luleå närmar sig och jag känner en sådan skum nervositet inför resan. Det är en bittersweet känsla att lämna allt här, men jag har längtat efter Luleå faktiskt, och alla dem som väntar där uppe. Jag längtar efter den lugna lilla staden, jag längtar efter naturen, jag längtar lite efter mörkret och jag längtar efter att få se norrsken. Jag längtar efter sena nätter och en massa skratt och snack. Fan Luleå har smugit in sig i hjärtat på mig... Påtal om Luleå så måste jag börja packa. Jag hatar att stressa, jag hatar att packa och jag HATAR att flyga... Att flyga mellan Helsinborg - Luleå är nog det mest tråkigaste och segaste ever. Får typ panik och blir alltid jätte rastlös. Hur klarar folk långa flygresor är min fråga då? 

GG & BB cream.

Nude Magique BB cream och Loreal glam bronze GG cream har varit över förväntan bra! Och jag är supernöjd med dessa produkter. Speciellt nu under sommaren så har de varit favoriterna i sminkväskan då dem känns lätta på huden och täpper inte alls till i denna värmen. Jag applicerar först BB cream med en beautyblender, och jag applicerar den alltså från käkbenen upp till kindbenen typ. Sedan applicerar jag GG cream på min beautyblender och "blendar" ut den i hela ansiktet, ner över kindbenen typ sen låter jag käken endast vara täckt med BB cream. SVÅRT ATT FÖRKLARA, så sorry om texten är lite svår att hänga med i... Men jag är iallafall så nöjd med dem, och de är verkligen ett måste under semestern och sommaren. Det återstår att se hur de båda funkar under höst och vinter!

wishlist.

JAG ÖNSKAR MIG:

En ny neccesär. Boots från Isabel Marant. Sneakers från Isabel Marant. sandaler från Maison Martin Margiela. Armband från Tory Burch. Armband från Sophie By Sophie. Adidas by Stella McCartney shorts. Polo Ralph Lauren kofta. Kostymbyxor. Jacka från Moncler. MSGM tröja. Skinnjacka från Primeboots. Love Moschino ryggsäck

Mene & Moy ansiktskräm. Ögonfransserum. Ögonbrynsserum. Kerastase hårmask. Kerastase hårserum. Ny parfym från Burberry. NARS Sheer Glow Foundation. Diorshow exstase Mascara. Dior Concealer. Caviar anti-aging hårmask. Fusio dose. Anastasia DipBrow Pomade. Anastasia Brow Kit. Nytt contourkit. Ögonskuggor.

En resa. Ett besök hos frisören. Ansiktsbehandling. Gymkort. Nya inredningsprylar. Träningskläder. Spahelg någonstans med mitt hjärta. Gå på konsert. Resa igen. Ny lägenhet. Jobb. 

 

don't judge a book by its cover.

Hellooo! Har hunnit duscha och avnjuta en kaffe ute på altanen med min fina Melli. Hon åkte hem för en stund sedan, och jag tänkte att jag tittar in här innan jag fortsätter med att sminka mig. O är påväg hem från ett möte och så fort han är hemma så ska vi ta oss ner till stan för att fika med S & H. Det är klarblå himmel och supervarmt ute, finns inget mysigare än att sätta sig på en uteservering för att bara njuta och prata. Hmmm, måste bara hitta något att ha på mig.. Ni får såklart se min outfit senare under dagen! :)

Angående mitt inlägg "Min Åsikt", så vill jag inte att de som röstar SD ska känna sig påhoppade om att de är rasister, det är inte vad jag har skrivit om i min text. Hela innebörden med min text är att jag tycker att det är sorgligt hur "accepterat" det blivit att kränka de med utländsk påbro. Att smutskasta och få precis ALLA de som inte är svenskar att känna sig ovälkomna. För jag pratar inte om de flyktingar som har kommit hit nu när vi redan har kaos i landet. Jag pratar om att det drabbar dem som bott här hela livet, som föddes här, som har föräldrar som föddes här. Dem tar smällen för all smutskastning, vilket jag tycker är en stor jävla besvikelse. Förstå innebörden av vad jag skriver innan ni börjar att kommentera. För jag har aldrig sagt att jag inte respekterar er som behandlar alla rätt men som har era åsikter och tror på SD. Med all rätt, med tanke på hur dåligt det blivit här. Nej jag har endast yttrat mig om de som använder SD som någon typ av sköld, att skydda sig med när de uttalar sig på rasistiska och kränkande sätt! För i grund och botten, är det de personer som varit SD's ansikten utåt som själva fått det att framstå som ett rasistiskt parti pga vissa uttalanden bland annat. Och det är just där problemet sitter, att folk slänger ur sig om att Sverige ska bli ett "rent" land igen. Som jag läst så många gånger om. Jag tycker att det är fel och kommer alltid att tycka det är fel att kränka människor och likaså med djur. Alla har rätt till sin plats här på jorden. Och de som inte respekterar Sveriges eller ett lands lagar, be my guest, UTVISA DEM. Jag förstår ert tänk och jag förstår vad det är ni håller på. Men jag förstår inte dem, som medvetet hatar alla som inte "ser ut som dem". Vi lämnar alla politiska åsikter utanför här på bloggen, jag har inget intresse av att hetsa andra. Jag kände mig bara TRÖTT på just allt vidrigt som jag läser dagligen eller får höra dagligen om andra personers upplevelser ute på stan eller på sin arbetsplats. Och om ni med gott samvete röstar på SD och inte är rasister. Så ta inte åt er. För jag skriver bara om mina egna upplevelser av de FLESTA (notera att jag inte säger alla) SD anhängare, jag skriver om allt de vidriga jag får läsa om de som kommer från ett annat land eller har en annan tro, vad vissa får gå igenom och får höra om hur mindre värda dem är för att dem inte är svenskar. Det är DETTA jag pratar om, jag pratar inte om att vi ska fortsätta ta in fler när ingen inte vet vart alla ska bo eller hur dem ska hjälpas. Jag snackar om allt SKIT, som många SD anhängare vräker ur sig och pekar finger. Jag tycker att de som känner så, bör påminnas om att alla inte är onda bara för att en minoritet från de landet är det. Det finns psykfall, mördare, våldtäktsmän och onda människor i ALLA länder. Dem ska tänka på att majoriteten har gjort gott för Sverige, och inte "smutsat" ner som de säger. Att de senaste åren har blivit kaos, det kan ni skylla på regeringen för. Inte era medmänniskor!

Min åsikt.

Tonen i Sverige har blivit hårdare än vad jag kan minnas och det har blivit helt okej att kränka folkslag, religioner och hudfärg. Och dessutom komma undan med det. Inte minst på sociala medier, där är det OK att gilla "N-bollens"-dag, kalla muslimer för terrorister, råttor och allt vad de kallas. Det delas videoklipp på när flera män misshandlar en annan man som misstänkts för våldtäkt med tillhygge så att blodet sprutar och man hör hur benen i kroppen knäcks. Inget av detta strider mot bl.a Facebooks gemensamhetspolicy. Men du får absolut inte lägga upp en bild på en kvinnas bröstvårtor, så som amningsbilder, då tas det bort. Jag är SÅKLART så emot våldtäkter man kan bli, men jag tror på rättsväsendet. Samma gäller de människor, UPPMÄRKSAMMA ordet människor - för det är precis vad vi ALLA är. Oavsett hårfärg, hudfärg och ögonfärg, för det är väl inte i utseendet som ondskan sitter i på människor. Likväl som det finns utländska puckon så finns det svenska puckon, så vad blir det? JO det kallas för MÄNNISKOR. Och de människorna som gör fel, ska rättsväsendet sköta, inte en stor facebookmob som sitter och kränker och hotar bakom sina skärmar. Att vara så dum och låta sig hetsas med att alla utländska är dåliga, bevisar bara på hur pass låg IQ man faktiskt har. 

Samma gäller fallet på IKEA, någonstans i Sverige har en familj rasat samman och förlorat sina nära och kära, av en persons gärningar. Men vilka är först med att bomba sönder flödet på Facebook? Jo anhängare till SD som bland annat skriver "ut med alla blattar/utlänningar". Ack, så tröttsamt. Jag tycker verkligen att 90% av de SD anhängare vars kommentarer eller inlägg jag läst, verkar bara kunna resonera i att "alla blattar ska ut". KOM IHÅG, den välfärd SD vill fokusera på, är samma välfärd som bland annat byggdes upp av MÄNNISKOR MED UTLÄNDSKT PÅBRÅ. Kom ihåg, att det må finnas dåliga människor, som kommer till Sverige och förstör vårt samhälle - men där bland de dåliga finns det gott om svenskar som är dåliga med. Sluta kasta skit på en hel folkgrupp, och inse att det är den egna individen som väljer om den ska vara god eller ond. Kom ihåg att dem som tar hand om våra äldre, är också de människor som ni kallar för "blattar". "Så som du själv vill bli behandlad ska du behandla andra." Så när ryssarna börjar bomba Svergie, vill jag veta vart alla ni SD anhängare kommer att ta vägen? För ni kan ju inte fly till ett annat land, med tanke på att ni inte vill ha andra som kommer från krigsdrabbade länder.

Fick höra tidigare idag, om hur jag skulle skämmas, för att jag hade MIN åsikt. Jag får tydligen inte ha min åsikt om att jag tycker att SDs politik är ett skämt, men SDare får ju ha sina kränkande åsikter om allt som inte är svenskt. :) Motsägelsefullt? Ja-a! Jag svarade på en tjejs inlägg som skrev att det "räcker med allt hat som SD anhängare får". Och då ifrågasatte jag den här tjejen med att fråga henne om hur hon tror att människor som inte kommer ifrån Sverige känner? Jag frågade henne om hon inte tror att dem tycker att det räcker? Att få höra glåpord efter sig, bli hotad till livet och ombedd att dra tillbaka till sitt egna hemland? När de jobbar här, betalar skatt, gläds åt att deras barn kan få växa upp i trygga miljöer och försöker passa in. Det är en MINORITET som förstör Sverige, fokusera på en politik som vet hur de ska handskas med de kriminella som inte respekterar Sveriges lagar. Sluta kasta skit på dem som faktiskt är med och bygger upp Sverige. 

Och ja jag står fast vid min åsikt att Sverige har blivit alldeles för hård och för frispårik att de kränks och smutskasts med gott samvete. Jag är mycke väl medveten om att sveriges invadringspolitik bör bättras, att det har gått för långt på många ställen. SD har fått en hel del sympatisörer tack vare detta, vilket är FÖRSTÅELIGT, för något måste göras. Men skippa att försvara de som gör fel, för det är en STOR mängd SD anhängare som gör fel, som uttrycker sig fel och som inte egentligen har en aning om hur stor besvikelse de är för mänskligheten. För att det är just precis vad dem är, de säger att de blir utpekade för att vara SD, men det är väl inte så konstigt när varannan säger något om ALLA invandrare, och pekar ut ALLA invandrare pga vissa individers val och handlingar. Tala för er sak men gör det med givmildhet och respekt. Inte glåpord och kränkningar. För det är DÅ ett parti anses vara skandalöst och rasistiskt. Jag är mycket väl medveten om att det finns dem som är enbart trötta på alla partier, trötta på det svenska systemet som håller på att fallera och ser hopp i det nya Svenska partiet. Jag förstår er, men jag håller inte med er bara! Jag kan inte hålla med ett rasistiskt parti, där hälften tillhört rasistiska/nazistiska rörelser. Vi alla kom till på denna jord, vi alla har lika mycket rätt till den planeten som vi bor på. Att söka sig till andra länder, för jobb, nya möjligheter eller skydd är något som jag höjer. Inte sänker. Jag är stolt över Sverige, och jag är stolt att jag kan kalla Sverige för mitt land. Men jag är besviken, besviken på alla de som beskyller sina medmänniskor för något som har gått snett i hur vårat land skall styras.