Christina Kovac

Kategori: NAILS

nails.

Bästa Carolina har gjort det igen! Så nöjd med mina naglar! Vanligtvis kör jag alltid på naturella eller basic färger men på senaste tider har jag varit sugen på glitter och andra roliga färger! Så denna gången blev det holo-nails. 

My nails.

Tjejer! Glöm inte erbjudandet på naglar hos @carolina.mroz !!! Passa på att boka innan tiderna tar slut. Puss på er

shimmery midnight blue.

Är så nöjd med mina nya naglar som duktiga Carolina Mroz har gjort! Letade efter en bra nagelteknolog här i Helsingborg väldigt länge och tillslut hittade jag bästa Carro som gör sjukt snygga naglar som håller länge, och till bra priser!! Har gått till henne i några månader nu och jag är alltid lika nöjd, massor med olika färger att välja mellan och hon är sjukt duktig på olika former.

(Vet att det är många som går till asiatiska salonger, MEN tänk på att dem inte är utbildade inom de svenska utbildningarna/lagar, och använder sig även av märken/material som inte finns att köpa i Sverige och som då även kan innehålla förbjudna ämnen. Jag säger bara, håll koll på vem ni går till tjejer! Jag gick till två olika asiatiska salonger när jag flyttade tillbaka till Helsingborg då det var akut och jag visste inte vart jag skulle gå, och dem filade ner mina egna naglar alldeles för mycket och använde sig av dåliga asiatiska produkter. En av mina närmsta vänner är en av de duktigaste nagelteknologerna i Norrbotten och när jag besökte henne i våras bad jag henne att ta av materialet på naglarna som jag gjort hos en asiatisk salong då vissa var ömma. Det visade sig att på vissa ställen hade dem filat ner för mycket och pågrund av det hade jag röda fläckar som gjorde ont. Hon varnade mig för dem, och berättade att man kan få skador, utveckla svamp eller nagellossning bland annat om man gick till någon som filade ner naglar för mycket under längre perioder eller använde produkter med kemikalier som inte är hälsosamma bland annat.)

Därför vill jag faktiskt tipsa er om Carolina Mroz som finns i centrala Helsingborg, hon är jätte noggrann med ens egna naglar och använder sig endast av svenska godkända märken som används i bland annat utbildningar.

 Just nu kan ni få nytt sett för 450 kr och påfyllning för 350 kr om ni uppger mitt namn vid bokningen! 

Besök för att se bilder eller boka tid på instagram : carolina.mroz eller facebook: Carolina Mroz 

my new nail tech.

Fick mina naglar fixade utav bästa Carolina i måndags som finns i Helsingborg. Hon är så otroligt duktig och noggrann med att man får precis dem naglarna och formen som man vill ha. Sjukt snygga och fräscha färger har hon med! Jag har ju letat som en dåre efter en bra nagelteknolog då jag fick naglarna förstörda på en asiatisk salong. Tycker att fler borde uppmärksamma att det finns många som inte är utbildade och slipar av ens egna nagel alldeles för mycket, använder sig utav utländska produkter som innehåller skit och som förmodligen inte ens är godkända i Sverige. Så ta hand om era naglar tjejer och se till att inte gå till de billigaste ställena då dem inte är så professionella som man tror. Är så glad att jag hittade Carolina, så duktig och till ett sjukt bra och rimligt pris får man de mest välgjorda naglarna som verkligen håller under flera veckor!

Ni hittar hennes facebook sida (för bilder och bokning) HÄR och instagram HÄR

Essie cool merino.

Nu när jag har mina egna naglar så vill jag måla dem i alla färger. Hade rött i två dagar och idag målade jag om dem i en mörkare färg! Har även ett underlack och ett överlack som jag penslar på naglen innan och efter nagellacket! Allt kommer ifrån essie! Verkligen favorit märket när de kommer till nagellack och de är de enda jag använder!

new.

Här kommer bilder på mina nya naglar, och jag ääälskar dem!! SÅ SNYGGA! I lördags åkte jag in till stan för att möta upp Nara på salongen, hon har länge tjatat om att jag ska våga sätta mer detaljer på naglarna och göra de lite annorlunda. SÅ nu kom vi på något supersnyggt som jag är så nöjd med! 

bronze beauty.

Färgen är inte lika rosa som på bilden ovan, den heter Bronze Beauty. Jag älskar att färgen har skapat mönster på varje nagel. Ser nästintill ut som marmor sten, fast i bronze/rosa färg! Love it! Bättre bild kommer! Har förresten börjat kolla rundor efter bra kameror/gopro kameror. Vill nämligen börja spela in klipp av våra roadtrips/resor som man sedan kan klippa ihop och visa er på bloggen. Det var faktiskt min kära pojkväns ide, visst är det en utmärkt ide!? Sen vill jag ju även kunna leverera dem bästa bilderna med bra upplösning. Så fort jag är tillbaka i Helsingborg börjar jakten! Hehe ;)

Har ni några tips på bra kameror, som man även kan spela in med i 4k upplösning?

Diamond.

Är kär i min nya färg, och mina naglar har äntligen börjat växa! 

Ni hittar mitt nya lack HÄR 

(till det krävs en ledlampa (HÄR) & topplacket (HÄR) som härdar gelenagellacket under lampan.)

 

Thursday.

Kom precis hem, har varit och solat! Och nu ska jag duscha och städa. Sen tänkte jag mysa ner mig i sängen med mackor framför någon serie! Uppdaterar mer sen! PUSS.

Mina naglar har äntligen börjat växa lite! Förhoppningvis kan jag ha den formen jag vill om 1-2 månader! :D Vad tycker ni om min nya färg förresten? Hallonröd! 

Ledlite Nail Dryer.

JUST DET, för er som frågat om mitt nagelkit (inlägg HÄR), jag har hittat exakt likadan "Ledlite nail dryer" som den jag köpte från lyko för 550 kr...  MEN DEN HÄR FÅR MAN FÖR ENDAST 250 kr, sååå mycket billigare!!! Ångest över att jag inte hittade den billigare tidigare... Ni hittar uv (gel polish dryer) lampan HÄR - och det finns flera fina färger att välja mellan! 

 

 

how I do my nails.

L.Y.X one step gel polish (se alla lack samt tillbehör HÄR) kan man applicera hur många gånger man vill beroende på hur stark du vill att färgen ska vara eller om du bara vill ha ett tjockare lager på nageln som gör så att nageln håller sig hård/stark. Först filar man naglarna och gör rent dem med ett putsblock (HÄR). När jag är klar drar jag snabbt med penseln från depends "nagellagningslim" på sprickor som uppstått i nageln eller liknande, och sen väntar jag i ca 3 min. Därefter applicerar man ett tunt lager på varje finger (förutom tummen). Jag kör första handen, sedan andra handen och så när båda är klara och alla naglar är bra så börjar jag med tummarna, och gör dem tillsammans. 

Första lackningen härdar jag under lampan (HÄR) i 30 sek. Sedan lackar jag om dem och kör dem i lampan 30 sek varje gång beroende på hur många gånger jag applicerar lacket. Är det ett tjockare lager låter jag de härda under lampan 30x2 sek. 

Och det sista jag applicerar över det torra/härdade lacket är top coat (HÄR), ett lager på varje nagel och härda i lampan 30x3 sek. Med top coat applicerar man även dekorationer och glitter på de naglarna man vill. 

Hur jag applicerar: dekorationer/glitter. När jag är klar med one step gel polish penslar jag på top coat och innan dem ska under lampan använder jag en nagelpincett som jag applicerar stenar/dekorationerna med, och när jag lyckats sätta dem på rätt plats drar jag försiktigt med penseln en gång till över stenarna och eventuellt rättar till dem med pincett innan jag härdar dem i lampan 30x3 / om det är tjockt lager med top coat kör jag 30x4 så att det stelnar ordentligt. Vill man ha glitter penslar man top coat på de naglarna man vill ha glitter på och sedan doppar man antingen nageln i glitter burken eller strör glittret över nageln och sedan för man naglarna in under lampan. 

När naglarna är klara smörjer jag in naglarna/nagelbanden med nagelolja (HÄR).

Gelet tar man sedan av med Gel off (läs om hur den fungerar (HÄR). Jag brukar dock pilla av gele lacket själv då det är ganska enkelt. 

För att läsa mer om hela serien "L.Y.X one step" gå in på deras egna hemsida (HÄR). 

Upp