Christina Kovac

Kategori: MAKEUP

finally here.

Eyeshadow Palette "flawless matte" HERE / Foundation HERE / HD Powder "yellow" HERE / HD under eye setting powder HERE

Nu har jag äntligen fått hem lite nytt att testa på, blev tipsad om ELFs foundation så jag klickade hem den och lite annat som jag är sugen att testa på. För att göra det kort och enkelt så kan ni klicka in er på länkarna ovan för att läsa mer om produkterna. Sjukt billiga var dem dessutom, en recension om produkterna kommer också att komma så fort jag fått testa på dem under en period. 

all about that glow.

Mina absoluta must haves i sminkväskan:

Foundation - HÄR och HÄR (färgerna cotton och cinnamon) när cotton tar slut tänkte jag testa färgen corn då den har en gulare ton. Jag blandar fram en färg med dessa två vilket jag tycker fungerar sjukt bra. På vintern när man är blekare så blandar man i mer av den ljusa, och när man börjar få mer färg på huden under vår och sommar så blandar man i mer av den mörka färgen. I blandningen tillsätter jag några droppar med en yellow neutralizer som finns på (make up store i malmö).

Concealer - HÄR (använder den under ögonen, skratt linjerna och små fläckar), sedan lägger jag en flytande concealer som jag duttar ut med en svamp. När krämprodukterna är applicerade så borstar jag över HD puder som är transparent HÄR (det jämnar ut fina linjer och absorberar all olja).

Contouring - HÄR (i färgen gobi - sjukt snygg färg med lyster i), och när jag vill ha en lite starkare countouring använder jag även too faced dark chocolate soleil (i färgen deep/tan matte).

I mitten av pannan, under kindbenen och under ögonen använder jag den HÄR (färgen R130). Highlighter - HÄR och NARS (färgerna sinai & albatross). Vill man ha extra skimmer kan man lägga på ett eyedust i färgen april HÄR (supersnyggt att lägga i ögats innerkant + amourbågen). 

ÖgonbrynenHÄR och HÄR ( jag använder den ljusa och när brynet är klart så fyller jag i "änden" med den mörka = ombre bryn - färgerna medium brown och dark brown). Något jag ALLTID lägger på är även en eyeprimer innan ögonskuggor för att inte få linjer på ögonlocket och att skuggan ska hålla, jag använder make up store eyeprimer clear. Den HÄR "städar" jag med runt brynen och runt ögonen (runt ögonskuggan).

Jag tror jag fick med de viktigaste i mina sminkningar. Är det något ni undrar så är det bara att fråga! Puss

half skull.

Idag har jag pluggat och även testat en sminkning som jag ska sminka på en tjej nu till halloween. Har två bokningar på lördag, ska bli superkul! Förutom att den här helgen enbart bestått av mys med O och plugg, så hann vi faktiskt med en fika igår kväll. Vi lyckades få platser på den fullproppade uteserveringen vid värmelamporna med varsin kopp te. En kort stund efter träffade vi tjejerna som kom och letade platser, dem gjorde oss sällskap. Blev en massa snack och skratt som vanligt och efter några timmars fika åkte vi hem. Tittade några avsnitt av modern family och mös innan vi gick och la oss. Den senaste veckan har varit ganska händelselös då jag enbart varit hemma och förberett mig inför en massa. De senaste två veckorna har vi haft fullt upp på skolan med en massa modelldagar osv, fick sminka drag-makeup bland annat, haha det får ni tyvärr INTE se bild på! Imorgon börjar förresten sista veckan på skolan, nervöst men ändå kul! Ser framemot att börja sminka och jobba med något som jag tycker är kul!

Double Wear Brush-On Glow BB.

Passade på att köpa med mig en ny concealer när jag var i stan för några dagar sedan. Har verkligen ingen aning om vilka concealers som är bra, så jag stod mitt inne på åhlens och googlade för att hittade de populäraste eller bäst tipsade, och jag blev nyfiken på att testa på en från Estee Lauder! Tyckte den va lite överprisad, men vi får se om den håller vad den lovar! Uppdaterar er mer om den inom kort. Jakten efter den perfekta concealern lär fortsätta iallafall, tipsa gärna om det finns några concealers ni är nöjda med. :)

Upp