Christina Kovac

Kategori: INSPO

What is coming is better than what is gone.

Har vaknat upp supertrött de två senaste dagarna och knappt orkat ta mig upp ur sängen, antar att det grå vädret gör mig seg. Idag hopppade jag över PW rundan, har lite ångest över det då de är lite av en tvångstanke att gå ut och gå varje morgon. Men de dagar jag vaknar senare än planerat förstörs typ hela dagen för mig. Som tur är gick jag över 1 mil igår så jag unnar mig en paus idag. Stekte ägg och mackor till frukost framför Vanderpump Rules. Ska alldeles strax resa mig från soffan för att duscha och fixa mig! Idag ska det fotas då jag ändå är ganska så meningslös idag..

oh sunday.

Idag fick vi en liten sovmorgon då vi kom hem sent igår kväll. Har precis ätit frukost och ska alldeles strax bestämma oss för vad vi ska hitta på idag.

Jag, O och familjen var över hos min faster för att fira hennes födelsedag igår. Blev dricka, supergod middag som hon lagat och såklart tårta och massa annat gott. Satt och pratade och umgicks hela kvällen. En väldigt bra lördag med andra ord! 

pretend you know what you're doing.

Godmorgon, vaknade innan klockan slog 09 av O's pussar, fick även en liten massage innan vi steg upp. Just nu håller jag på att plocka undan i rummet och har redan börjat fota lite inför dagens inlägg. Tänkte även skriva ett inlägg om min dagliga hudvårdsrutin. Tittar in här om en stund. Puss!