Christina Kovac

Kategori: HAIR

starting the new year with fresh hair.

FÖRE:

EFTER:

Hej tjejer, idag har jag spenderat hela dagen nere i stan. Hade en tid bokad hos Matilda på ELECTA. Det var min första gång hos henne och jag så SJUKT NÖJD. Som ni vet så har jag letat efter någon duktig tjej i Helsingborg i snart ett år då jag är väldigt petig och noga med att gå till någon som vet vad dem gör och noga med färger och att inte slita sönder ens hår. Det här är ingen reklam, som många säkert lär tro. Jag har betalat som alla andra. Jag vill bara tipsa om den här tjejen för hon är verkligen magisk. Min nya favorit och ingen annan än Matilda kommer att få fixa mitt hår framöver!

För er som vill se hur duktig hon är så kan ni besöka Matildas Instagram @HAIRANDCOLORBYMATILDA

braids.

Helloo girls! Sitter i soffan just nu med O bredvid mig och lyssnar på musik! Han kom precis hem från skolan, och jag har hunnit med att tvätta en hel last med kläder, diskat, sminkat mig och så testade jag även att göra två inbakade flätor. Förr har jag endast kunnat göra liksom endast en inbakadfläta av hela håret, och samma gäller med fiskbensfläta, men nu vill jag lära mig alla möjliga flätor och frisyrer! Tänkte att eftersom jag inte har något att göra just nu om dagarna så kan jag lika gärna fokusera på att bli bättre på det jag gillar - frisyrer, smink och framförallt KLÄDER eller ah, mode! ;) Imorgon ska jag försöka strukturera mitt liv och skriva ner ideer och planer inför bloggen bland annat. Iallafall, nog om det, igår kväll tittade vi första avsnittet av The Walkin Dead säsong 6! Bästa serien utan tvekan, och så har vi även börjat titta på Fear The Walking Dead, och än så länge har vi fastnat för den med! Och jag vet om att jag skrivit om den här serien förr, men har ni inte sett den så gör det! I början känns de som att de bara handlar om zombies, men zombiesarna är bara en pyyyttteliten del av vad det egentligen handlar om!

new color.

Världens bästa Sofie på Creative slingade och tonade mitt hår med en kallare nyans häromdagen. Mitt mål är att få håret i en superkall nyans, så vi får ta det stegvis och inte slita för mycket av håret på en gång! Är säker på att vi når vi vårt mål till våren/sommaren! Hon gjorde även en olaplex behandling på mitt hår och vi ska göra det igen om ca 6 veckor när vi ska klippa topparna! Fick även med mig en hårbomb från salongen i märket Revlon Nutri Color Creme 812 "light pearly beige blonde". 

Hair issues

Efter två tvättar med BEAD HEAD plus moroccan oil i blött handukstorkat hår märker jag redan skillnad, håret ser fräschare och glansigare ut, mer vårdat och friskt! Så nu är det bara att fortsätta! Snart har jag mitt hår tillbaka. ;) Ska dock till frisören och färga de ljusa partierna i askigare ton då mitt hår börjat gå åt de varma hållet - vilket jag INTE gillar.

Här är bilder jag tog på det idag, glansigt och fräscht, endast färgen som måste fixas till en askig snygg färg!

Upp