Christina Kovac

questions.

Q: Hej fina du! Kanske en privat fråga men undrar hur mycket plånboken kostar? Har kollat på en likadan fast den med körsbärsblommor. På hemsidan har de priset i dollar och vill veta exakt! Tack för en inspirerande blogg vackra du!

- Hej! Min plånbok kostade 1650 danska kronor, så i svenska kronor blir det nog ca 2100 svenska kronor! Tack fina du! :*

Q: Vad har du för storlek i dina CK byxor? Vad kostade din Gucci-plånbok? När vill ni ha barn? 😊😊😘

- Har XS i mina CK byxor. Vi båda är överens om att vänta med barn då vi inte känner oss redo för det. Vi vill hinna resa en del och fortsätta fokusera på varandra innan vi väljer att skaffa barn.  

var jobbar du? vad är dina framtidsplaner? :)
- Jag jobbar på Åhléns. Jag har alltid älskat mode och skönhet så jag vill ju givetvis jobba inom det. Jag har några planer på att öppna upp något eget i framtiden kanske, men det är inget aktuellt just nu.
 
Älskar toppen! Varifrån handlar du helst dina kläder? Kramis!
- Tack! Jag handlar faktiskt lite överallt, går in i alla möjliga butiker men jag gillar mest att shoppa i andra städer då det finns annorlunda utbud. Småbutiker har oftast lite mer annorlunda plagg än de stora kedjorna. Men jag gillar även H&M, nelly.com och na-kd.com!
 
Kan du inte blogga mer om smink o skönhet nu när du är klar med din utbildning? Hade varit roligt att få se mer av det. Kram
- Jo visst kan jag göra det! Ska försöka klura ut några roliga inlägg!
 
Hej! Vart är din vita tröja med en blomma på ifrån? :)
- Jag köpte den inne på Magasin i Köpenhamn, märket heter "moves". 
 
Är super nyfiken på detta pulver! Hur tycker du att det har funkat? Smakar det något? 😊
Vart har du köpt den stora golvspegeln? :)
- Jag dricker spirulina varje morgon, blandar ner 1-2 teskedar i vatten. Det smakar inte äckligt men inte gott heller, man vänjer sig vid smaken efter några gånger. Jag tycker att min mage mår bättre, mer energi och starkare naglar och hår!
 
Hej! Kan du inte tipsa om maträtter och recept, nu när du är ny på detta iom ni du flyttat hemifrån? Behöver idéer och tips, efter en lång dag på jobb, vad man kan tänkas laga!! Massa kärlek!! 😘❤
- Tycker själv att det är ganska klurigt med maträtter, kommer också hem ganska sent under vardagarna och då blir det zucchiniplättar, ravioli, pastasallad eller något annat enkelt som vegetariska thaigrytor osv. Har jag mer tid över så gillar jag att göra olika rätter med potatis i ugn, gärna mandelpotatis eller sötpotatis! Ska börja fota mina maträtter och tipsa här på bloggen om lite recept. 
 
Berätta lite om lägenheten :) boyta stad M.m.
- Det är en gammal lägenhet med trägolv, höga tak och öppna ytor. En stor 2a på ca 88-90 kvm (minns inte riktigt). Ganska centralt och lugnt område.
 
Vad använder du för appar?
- Mina favoriter är VSCO och AFTERLIGHT.
 
Har du tumblr?
-Ja, försöker hålla igång den men ibland glömmer jag bort den. MYLOVEAFFAIRWITH-FASHION.TUMBLR.COM
 
Kan du visa hur du fyller i dina bryn?
- Ja det kan jag göra! 
 
Hej Christina! Jag undrar var din supersnygga väska är köpt? :-)
- Jag köpte den på Cenino i Helsingborg, märket är Stella McCartney!
 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas