Christina Kovac

skin care.

Under december månad var min hud som värst, tror det berodde mycket på stress och min dåliga aptit. Så kom ihåg tjejer de gäller att ta hand om sin insida med för att utsidan ska kunna må som bäst! Men det som jag tror har gjort underverk för min hud måste vara att jag skött om huden väldigt noga varje kväll och morgon. 

* Varje kväll, tvättar jag av sminket med bomulls pads där jag kletar på kokosolja och lite varmt vatten och stryker över ögon-makeupen och hela ansiktet, tills de inte längre kommer smink på padsen. Därefter använder jag min PURE-SPINNER (cleanser borste) från vanityplanet, jag sköljer ansiktet i ljummet vatten och även borsten och sedan lägger jag en klick mild, djuprengörande och löddrande rengöringsgel från Cicamed Cleanser Antioxidant på borsten - läs mer HÄR. Med cirkulerande rörelser borstar jag min spinner över hela ansiktet tills det är lödder över hela ansiktet. Sköljer av i ljummet vatten och torkar ansiktet med en ren handduk. Därefter smörjer jag på Cicamed Serum C - läs mer om produkten HÄR. Och tillslut avslutar jag med Cicamed Night Antioxidant - läs mer HÄR

* På morgonen sköljer jag ansiktet endast i ljummet vatten, och sedan smörjer in med serumet som jag nämnde ovan och därefter stryker jag på Cicamed 24H Cream Balance - läs mer HÄR. När jag vill känna mig extra fräsch under sminket applicerar jag ett lager med Cicamed Collagen Boost Mask - läs mer HÄR, innan jag smörjer på dagskrämen. 

+ Två gången i veckan använder jag min spinner med en exfolierande borste som man fick med och Cicamed Vanilla Scrub - läs mer HÄR. Som jag nämnde ovan så gör jag cirkulerande rörelser med borsten och scrubben över hela ansiktet och sedan sköljer jag i ljummet vatten. 

// När jag får en finne (innan mens eller liknande) så stryker jag på ett lager av Cicamed ASD 3-in-1 Active Spot Treatment - läs HÄR. Varje morgon och kväll enbart på finnen och efter 1-2 dagar så har finnen minskat markant eller försvunnit helt. //

Jag vet inte om det är borsten eller en kombination av produkterna och borsten tillsammans, men min hud har blivit så sjukt len och jag har INGA finnar överhuvudtaget just nu. Dessutom har porerna börjat minska. Har använt mig av spinnern i ca 1 månad och det känns som att den gjorde skillnad på huden bara efter några dagars användning. Dessa produkter är verkligen något som jag rekommenderar starkt för er att prova på om ni inte lyckats hitta något som är bra för er hud. Är så nöjd och har inga planer på att ändra på något. Något jag skulle vilja lägga till i min hudvårdsrutin och testa på är Cicamed Intense Repair Facial Oil - läs HÄR, och Cicamed Face Mist Sensitive - läs HÄR.

Klicka in HÄR för att se fler produkter från Cicamed, det finns även testkit som ni kan klicka hem och testa om ni inte är så sugna på att köpa hem alla produkter i originalstorlek. 

19 mars 2016 15:15 | BEAUTY |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas