Christina Kovac

products i can't live without.

MoroccanOil Schampo & Conditioner VOLUME - använder jag dagligen då håret får en superfin volym och luftig. Jag gillar även att dem är fria från sulfater, fosfat och paraben. MoroccanOil Light - använder jag efter varje dusch och innan läggdags, oljar in topparna främst och resten smetar jag ut i håret (inte hårbotten). MoroccanOil HYDRATING MASK - är en fuktgivande hårmask som är mitt senaste köp, använder den 2-3 gånger i veckan och innan jag smetar in masken i topparna och håret så häller jag i någon droppe av MoroccanOil.

Min ekologiska och min absoluta favorit rengöring är CICAMED Antioxidant Cleanser - den får huden att kännas sjukt fräscht varje morgon och kväll innan serumet och dag/natt krämen ska på! Mitt senaste köp är även ACO TWO IN ONE mud cleanser/mask - den fungerar som en daglig rengöring eller även en veckomask som man smetar på med ett tunt lager i 5 minuter. Den har en lätt exfolierande effekt som rengör porer och orenheter. Tycker att huden känns superlen efter den! Så ett tips tjejer den är väldigt bra och så är den väldigt billig!

Har ju bloggat tidigare om CICAMEDS produkter och har nu använt dem i typ 6 månader. Är väldigt nöjd med produkterna, då de är nyttiga för huden och dem gör verkligen skillnad! Iallafall på mig! Känner att porerna har minskat och finnarna syns knappt till, någon enstaka innan mensen bara! Min hud har fått en helt annan lyster! 

CICAMED Day Antioxidant & CICAMED Night Antioxidant - är min hud i dagligt behov av, som jag använder innan läggdags och innan smink. Men innan jag smörjer in mig med någon av krämerna så duttar jag över CICAMEDS Serum C Antioxidant - som doftar så naturligt gott och huden suger verkligen åt sig den direkt. CICAMED Eye Antioxidant - använder jag runt ögonen i samband med serumet innan krämerna, varje dag! Man behöver endast en liten klick av varje produkt, så dem håller i flera månader!

Dessa oljorna kan jag bokstavligen inte leva utan, använder dem varje dag. Kallpressad Ekologisk KokosOlja - använder jag dagligen i mitt ansikte. Efter att ha tvättat bort sminket med min cleanser tar jag en pad med kokolja på och masserar in det i hela huvudet, sköljer sedan ansiktet med ljummet vatten och låter det sugas in en liten stund innan jag applicerar serum och nattkräm. Detta gör jag endast innan läggdags då det återfuktar väldigt mycket. Apotekets Olivolja & Apotekets Mandelolja - smörjer jag min kropp med varje kväll och ibland på morgonen efter dusch (om jag bara ska vara hemma). Man ska helst göra det innan läggdags så att det kan sugas in i huden utan att kladda ner kläderna. Båda är mjukgörande och tillför/balanserar hudens egna fetter och fuktnivåer.

1 juli 2016 21:03 | BEAUTY |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas