Christina Kovac

i'm all yours.

Hej mina finaste! Jag kan ju börja med att berätta för er att jag har saknat bloggen väldigt mycket och givetvis har jag tänkt på er och hur tråkigt det måste ha varit att inte fått nya inlägg att bläddra igenom på 3-4 veckor nu. Men jag har varit i Grekland, umgåtts med min kärlek och planerat inför utbildningen som startar nu på måndag! Så spännande! Har väldigt mycket att berätta för er, så många bilder att visa och så mycket som kommer att hända framöver. Medan jag sitter och skriver detta inlägg med ett halvsminkat face och sex and the city i bakgrunden har jag ändå huvudet fullt med tankar och framtida planer. Så mycket att se fram emot! Och jag behövde dessa få veckor fria från mobil och laptop, har endast spenderat tid med min kärlek, tid med mig själv och att få njuta av stränderna, uteserveringar och naturen. Som tur är kommer hösten och då är det slut på semestrar och vila. Nu är det stickade halsdukar och kängornas tid, med filtar och varma drycker. Så mysigt och om allt går rätt, bor vi kanske i en magisk vinterstad till vintern. Mer säger jag inte, ni får veta när det börjar närma sig. 

Förresten så känner jag att jag hittat tillbaka till mig själv efter detta året, det startade hemskt och efter mycket negativt började det positiva komma fram sakta men säkert och det tog ett tag innan jag kom upp på fötterna igen och hittade tillbaka till mig själv. Men jag gjorde de, och jag känner mig bättre än någonsin och så lycklig över mycket i mitt liv just nu. Endast några få pusselbitar kvar. Jag älskar att jag börjat skriva och måla, något jag alltid älskat men haft svårt att ta tag i. Jag älskar att jag ska få gå en utbildning som JAG kommer att tycka är superkul och som förhoppningvis kommer att ge mig ett jobb jag tycker om om några månader! Jag älskar att jag har få och bra personer i min omgivning som älskar mig och stöttar mig och jag älskar att jag har mitt livs kärlek vid min sida.

Jag hoppas att ni kan förlåta mig för att bloggen stått tom, och jag hoppas att ni vill fortsätta följa min resa. Jag ser att ni är många som är kvar och som hejjar på mig och motiverar mig. TACK för att ni fortfarande tror på mig!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas