Christina Kovac

Min åsikt.

Tonen i Sverige har blivit hårdare än vad jag kan minnas och det har blivit helt okej att kränka folkslag, religioner och hudfärg. Och dessutom komma undan med det. Inte minst på sociala medier, där är det OK att gilla "N-bollens"-dag, kalla muslimer för terrorister, råttor och allt vad de kallas. Det delas videoklipp på när flera män misshandlar en annan man som misstänkts för våldtäkt med tillhygge så att blodet sprutar och man hör hur benen i kroppen knäcks. Inget av detta strider mot bl.a Facebooks gemensamhetspolicy. Men du får absolut inte lägga upp en bild på en kvinnas bröstvårtor, så som amningsbilder, då tas det bort. Jag är SÅKLART så emot våldtäkter man kan bli, men jag tror på rättsväsendet. Samma gäller de människor, UPPMÄRKSAMMA ordet människor - för det är precis vad vi ALLA är. Oavsett hårfärg, hudfärg och ögonfärg, för det är väl inte i utseendet som ondskan sitter i på människor. Likväl som det finns utländska puckon så finns det svenska puckon, så vad blir det? JO det kallas för MÄNNISKOR. Och de människorna som gör fel, ska rättsväsendet sköta, inte en stor facebookmob som sitter och kränker och hotar bakom sina skärmar. Att vara så dum och låta sig hetsas med att alla utländska är dåliga, bevisar bara på hur pass låg IQ man faktiskt har. 

Samma gäller fallet på IKEA, någonstans i Sverige har en familj rasat samman och förlorat sina nära och kära, av en persons gärningar. Men vilka är först med att bomba sönder flödet på Facebook? Jo anhängare till SD som bland annat skriver "ut med alla blattar/utlänningar". Ack, så tröttsamt. Jag tycker verkligen att 90% av de SD anhängare vars kommentarer eller inlägg jag läst, verkar bara kunna resonera i att "alla blattar ska ut". KOM IHÅG, den välfärd SD vill fokusera på, är samma välfärd som bland annat byggdes upp av MÄNNISKOR MED UTLÄNDSKT PÅBRÅ. Kom ihåg, att det må finnas dåliga människor, som kommer till Sverige och förstör vårt samhälle - men där bland de dåliga finns det gott om svenskar som är dåliga med. Sluta kasta skit på en hel folkgrupp, och inse att det är den egna individen som väljer om den ska vara god eller ond. Kom ihåg att dem som tar hand om våra äldre, är också de människor som ni kallar för "blattar". "Så som du själv vill bli behandlad ska du behandla andra." Så när ryssarna börjar bomba Svergie, vill jag veta vart alla ni SD anhängare kommer att ta vägen? För ni kan ju inte fly till ett annat land, med tanke på att ni inte vill ha andra som kommer från krigsdrabbade länder.

Fick höra tidigare idag, om hur jag skulle skämmas, för att jag hade MIN åsikt. Jag får tydligen inte ha min åsikt om att jag tycker att SDs politik är ett skämt, men SDare får ju ha sina kränkande åsikter om allt som inte är svenskt. :) Motsägelsefullt? Ja-a! Jag svarade på en tjejs inlägg som skrev att det "räcker med allt hat som SD anhängare får". Och då ifrågasatte jag den här tjejen med att fråga henne om hur hon tror att människor som inte kommer ifrån Sverige känner? Jag frågade henne om hon inte tror att dem tycker att det räcker? Att få höra glåpord efter sig, bli hotad till livet och ombedd att dra tillbaka till sitt egna hemland? När de jobbar här, betalar skatt, gläds åt att deras barn kan få växa upp i trygga miljöer och försöker passa in. Det är en MINORITET som förstör Sverige, fokusera på en politik som vet hur de ska handskas med de kriminella som inte respekterar Sveriges lagar. Sluta kasta skit på dem som faktiskt är med och bygger upp Sverige. 

Och ja jag står fast vid min åsikt att Sverige har blivit alldeles för hård och för frispårik att de kränks och smutskasts med gott samvete. Jag är mycke väl medveten om att sveriges invadringspolitik bör bättras, att det har gått för långt på många ställen. SD har fått en hel del sympatisörer tack vare detta, vilket är FÖRSTÅELIGT, för något måste göras. Men skippa att försvara de som gör fel, för det är en STOR mängd SD anhängare som gör fel, som uttrycker sig fel och som inte egentligen har en aning om hur stor besvikelse de är för mänskligheten. För att det är just precis vad dem är, de säger att de blir utpekade för att vara SD, men det är väl inte så konstigt när varannan säger något om ALLA invandrare, och pekar ut ALLA invandrare pga vissa individers val och handlingar. Tala för er sak men gör det med givmildhet och respekt. Inte glåpord och kränkningar. För det är DÅ ett parti anses vara skandalöst och rasistiskt. Jag är mycket väl medveten om att det finns dem som är enbart trötta på alla partier, trötta på det svenska systemet som håller på att fallera och ser hopp i det nya Svenska partiet. Jag förstår er, men jag håller inte med er bara! Jag kan inte hålla med ett rasistiskt parti, där hälften tillhört rasistiska/nazistiska rörelser. Vi alla kom till på denna jord, vi alla har lika mycket rätt till den planeten som vi bor på. Att söka sig till andra länder, för jobb, nya möjligheter eller skydd är något som jag höjer. Inte sänker. Jag är stolt över Sverige, och jag är stolt att jag kan kalla Sverige för mitt land. Men jag är besviken, besviken på alla de som beskyller sina medmänniskor för något som har gått snett i hur vårat land skall styras. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas