Christina Kovac

my makeup

Tänkte i detta inlägg berätta för er vad jag använder för smink. Långt ifrån en bra förklarning (krävs nog videoblogg för det) men ni får i texten iallafall reda på vad för smink jag använder! 

Till att börja med applicerar jag en dagkräm, jag tar på ganska mycket då jag hatar torr och grå hy. Efter det så smörjer jag in pannan (där det är lätt att bli glansig) med lancome "la base" som förhindrar glansig och fet hy.  Därefter duttar jag på concealer, från clinique "02 light", på bla sidorna utav näsan (näsvingarna) tillsätter även concealern som ett "V" under ögonen (precis vid "påsarna") upp mot kindbenet och slutar lite innan tinningen. Försöker sedan dutta  ut concealern med mina fingrar, så att det smälter in med huden. Och sedan lägger jag på puder, använder mig utav Make up stores "micronized compact powder" i färgen "latte" därefter tar jag kabukiborsten som jag applicerar pudret med i ansiktet och duttar på som "kontur" längs med pannan och ner mot hakan med pudret Too faced "chocolate soleil". När jag är klar med mitt vardags makeup så tar jag på lite maskara (clinique "lash power mascara") och sedan läpppenna från make up store, varierar mellan "melon", "nude beauty" och "golden purple" - som jag ÄLSKAR!

Om jag vill vara lite extra snygg så glammar jag till det med att lägga eyeliner längst med ögonen och sedan en brun ögonskugga "isadora eye focus - 39 choco" som jag försiktigt duttar på halva änden utav ögonlocken. Lägger då även en "highlighter" uppe på kindbenen upp mot ögonbrynets ände med make up stores "microshadow - muffin" och såklart lite färg på kinderna där jag applicerar endast på en liten del av kinden med make up stores "blush - frozen daiquiri".

Ifall jag ska ut under en längre tid sprayar jag på clarins "fix make up" som ska få sminket att hålla sig fräscht och på plats! ;)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas